ŞÜKRÜ DEVİREN'E UYARI! "BİR KEZ OLSUN DOĞRU ADIM ATMAYI BAŞARIN"

ŞÜKRÜ DEVİREN'E UYARI! "BİR KEZ OLSUN DOĞRU ADIM ATMAYI BAŞARIN"

BURSA SİYASETİ, 16 Eylül 2024 Pazartesi, 11:30
Gemlik MHP İlçe teşkilatı tarafından Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren'e uyarı geldi.

Gemlik Belediyesi'ne ait 60 dönümlük arazinin mevcut belediye yönetimi tarafından kapalı kapılar arkasında yapılan görüşmeler ile yeniden satışa çıkacağı ile ilgili duyum aldıklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı yaptığı açıklama ile Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren'i uyardı.

MHP Gemlik İlçe teşkilatı tarafından Sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle;

"Kıymetli Hemşerilerim;

Bugün sizler için, Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı olarak, arkamızda bulunan 60 dönüm arazinin yeniden belediyemize kazandırılması adına yaklaşık 12 yıl önce başlattığımız haklı mücadelenin zaferinden ve bir daha aynı yollardan geçmemek için sunduğumuz çözüm önerilerinden bahsedeceğim.

Hatırlarsanız, geçmiş yıllarda fabrikalar bölgesinde belediyemize ait çok kıymetli taşınmazlar gerekli prosedür uygulanmadan özel şirketlere satılmış ve o dönemki meclis üyelerimiz ile sert muhalefet yaparak bu satışı engellemeye çalışmıştık.

Hatta bu satışın Gemlik'e büyük zararı oluşacağından, 2012 yılında satışların iptali için gerekli davaları açmıştık. Aradan geçen yıllarda avukatlarımız ve yöneticilerimiz ile bu süreci takip ederek davanın belediyemiz lehine sonuçlanmasına vesile olduk. Satışlar mahkeme kararı ile iptal edilerek, tapular yeniden belediyemize kazandırıldı.

Bugün ise kulağımıza; söz konusu taşınmazların mevcut belediye yönetimi tarafından kapalı kapılar arkasında yapılan görüşmeler ile yeniden satılmaya ve bir an önce gelir elde edilmeye çalışıldığına dair duyumlar gelmektedir.

Böylesi bir satış ile taşınmazlar yine yok pahasına elden çıkarılacak ve Gemlik'in ilerlemesinin ve dönüşümünün önü kapatılacaktır. Size miras kalan her taşınmazı satmak, her gün ihale yapmak zorunda değilsiniz; kalıcı gelir elde etmek istiyorsanız, taşınmazı depo veya antrepo olarak kullanılmaya müsait hale getirerek vaat ettiğiniz yatırımlara düzenli kaynak sağlayabilirsiniz.

Satış isteniyorsa da yapılması gereken son derece açıktır. Söz konusu taşınmaz üzerinde yapılacak uygulanabilir imar ve plan çalışması ile taşınmazların hem katma değeri artırılmalı hem de ihtiyaç halindeihale ortamında gerçek değerine satılmalıdır. Tavsiyemize uyarsanız belediyemizin kasasına yaklaşık 500 milyon Türk lirası girdi olacak ve en büyük sorunumuz kentsel dönüşüm rahatlıkla yapılabilecektir. Aksi halde apar topar bir satış sadece günü kurtarmayı sağlayacak, hemşerilerimizin hayatında hiçbir değişikliğe yol açmayacaktır.

Buradan mevcut belediye yönetimini açıkça uyarıyoruz; yıllarca süren mücadeleye ihanet etmeden, gerekli adımları ivedilikle atın.

Aksi halde bu sürecinde sonuna kadar takipçisi olacağız.

Eğer gün aşırı arka kapılardan işe aldığınız liyakatsiz kadrolar ile bu süreci yönetemeyeceksiniz, şehrimizin menfaatleri doğrultusunda uzman kadrolarımız ile teknik destek sağlamaya ve profesyonel danışmanlık yapmaya hazır olduğumuzu bildiriyoruz.

Gemlik'in ve hemşerilerimizin geleceğini çalmayın. Bir kez olsun doğru adımı atmayı başarın."

BURSA SİYASETİ 16 Eylül 2024 Pazartesi, 11:30

Yorumlar

Öne Çıkanlar

Diğer Haberler

BURSASPOR'DA YENİ GÖREVLENDİRME

BURSASPOR'DA YENİ GÖREVLENDİRME

NİLÜFER'DE Kİ TABLO ŞAŞIRTTI! BAKAN SÖYLEMİŞTİ!

NİLÜFER'DE Kİ TABLO ŞAŞIRTTI! BAKAN SÖYLEMİŞTİ!

GASTRO FESTİVALİNE YAKIŞMAYAN  "YANKI" LAR

GASTRO FESTİVALİNE YAKIŞMAYAN "YANKI" LAR

'GEMLİK KENT KONSEYİ'NDEN BAŞKAN DEVİREN'E SERT TEPKİ!

'GEMLİK KENT KONSEYİ'NDEN BAŞKAN DEVİREN'E SERT TEPKİ!

FEZA SOYSAL İSTEDİ BOZBEY ALACAK!

FEZA SOYSAL İSTEDİ BOZBEY ALACAK!

BURSASPOR'DA YENİ KOMBİNE BİLET SATIŞI OLACAK MI?

BURSASPOR'DA YENİ KOMBİNE BİLET SATIŞI OLACAK MI?