FEZA SOYSAL İSTEDİ BOZBEY ALACAK!

FEZA SOYSAL İSTEDİ BOZBEY ALACAK!

ÖZEL HABER, 17 Eylül 2024 Salı, 14:25
Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu'nu karıştıran isim Feza Soysal yerel seçimlerin ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne Başkan Mustafa Bozbey'in danışmanı olarak atanmıştı. Gündemden bir türlü düşmeyen danışman Feza Soysal ile ilgili düşündüren bir iddia daha geldi.

Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu'nu karıştıran isim Feza Soysal yerel seçimlerin ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne Başkan Mustafa Bozbey'in danışmanı olarak atanmıştı.Feza Soysal ismi, Nilüfer Belediyesi'nde görev yaptığı yıllarda hep tartışmalar ve kavgalarla anılmıştı. Nilüfer Belediyesi'ne Mustafa Bozbey'in danışmanı olarak giren Soysal, kendi biriminde çalıştığı personeller tarafından sürekli şikayet edilen bir yönetici olarak biliniyor.

Feza Soysal'ın koordinatör olduğu dönemde NKT tartışmalar hiç bitmemişti.

Nilüfer Belediyesi'nde de Bozbey'in danışmanı , NKT sanat danışmanı olarak yıllarca görevyapan Feza Soysal'ın o dönemde Belediye Tiyatro Müdürlüğündeki etkinlikler ve alımlardarant sağladığı ve görevini suistimal ettiği iddia edilmişti.Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e danışman olan Soysal iddiaya göre ilk icraatını gerçekleştirmiş ve iddia odur ki; Danışman Soysal Nil Karaibrahimgil konseri le ilgili alınacak ses düzeni ile ilgili olarak Bursalı firmanın 300 bin TL'lik teklifini beğenmeyerek
konseri için İstanbul ile görüşerek orada bulunan bir firmadan iddia edilene göre aynı sistemi 400 bin TL'ye yani daha yüksek bir rakama ve düşük kaliteye almıştı.

Sessiz sedasız, gündeme gelmeden,arka planda iş yürütmeye çalışsa da Danışman Soysal ile ilgili kulis bilgilerinin iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Son iddiya göre Feza Soysal kafayı Altıparmak'ta bulunan Burç Pasajı'na taktı.

Aylardır söz konusu pasajı alarak Kültür Mekezi'ne dönüştüreceğini yakın çevresine anlatan Soysal aylardır Başkan Mustafa Bozbey'in etrafında dolanıyor. İddiaya göre Soysal, Bozbey'i ikna edebilmek adına tüm mübalağ sanatını kullanıyor..

Altıparmak'ta bulunan tarihi Burç Pasajı'nın Kültür Merkezi olarak Bursalılara kazandırılması güzel olur tabii ki.

Ancak bu projenin mimari Feza Soysal olunca herkesin kafasında yüzlerce soru işareti oluşuyor. Bozbey'in tüm şikayetlere ve tepkilere rağmen yıllardır Feza Soysal'a hiç bir zaman hayır diyememesi ve Soysal'dan vazgeçemesine anlam veremeyen yakın çevre kulisleri "Bu işin içinde Feza varsa bir çıkar amacıda vardır. O yaş tahtaya basmaz. " şeklinde ifadelerde bulundular.

Anlaşılan o ki Feza Soysal, Bozbey'i razı etmişe benziyor.

Geçtiğimiz günlerde bir etkinlikte konuşan Bozbey şöyle bir cümle kurdu;

"Stadyumla birlikte Altıparmak Caddesi'ni canlandırıp eski günlerine kavuşturmak için Burç Sineması'nı kültür merkeze dönüştürmek istiyoruz."

Bozbey'in vazgeçilmez danışmanı Soysal bakalım bu sefer netyin peşinde?

ÖZEL HABER 17 Eylül 2024 Salı, 14:25

Yorumlar

Öne Çıkanlar

Diğer Haberler

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK!  BELEDİYEDEN YENİ KARAR

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK! BELEDİYEDEN YENİ KARAR

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA  GÜÇ BİRLİĞİ

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA GÜÇ BİRLİĞİ

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!