NİLÜFER'DE YETKİLİ SÜLEYMAN AYYILMAZ İLE İLGİLİ ÇARPICI İDDİA

NİLÜFER'DE YETKİLİ SÜLEYMAN AYYILMAZ İLE İLGİLİ ÇARPICI İDDİA

KULİS, 08 Eylül 2024 Pazar, 14:54
Yıllarca emek, hak, özgürlük söylemleri ile meydanlarda bağıran Süleyman Ayyılmaz Nilüfer Belediyesi'nde yetki aldıktan sonra ilk iş olarak çalışanları yani kendi söylemine göre emekçileri tehdit etmeye başlamış. Ayyılmaz ile ilgili iddia şöyle ''1000 kişiyi yılbaşına kadar kapının önüne koyacağım'' demiş.

TİVİPORT haber merkezine gün geçmiyor ki Nilüfer Belediyesi ile ilgili her gün yeni bir iddia gündeme geliyor. Bunlardan birisi de yakın zamanda yaşanan önemli bir iddia. Nilüfer Bostan mağazaları ile ilgili gelen bir takım şikayetler sonucu Süleyman Ayyılmaz konu ile ilgili görüşmelere başlıyor.

Bu görüşmelerin içeriğinin ise Bostan mağazalarında ki fiyatların piyasa fiyatlarının üzerinde olması ile ilgili olduğu iddia ediliyor. İddialara göre piyasa ile rekabet edilmesi konusunda önerilerde bulunan Ayyılmaz adeta bir ticarethane gibi kar odaklı olunması yönünde önerilerde bulunmuş. Bu konu ile ilgili görüşmeler in sürdüğü sırada Süleyman Ayyılmaz'ın Nilüfer Belediye personeline, yılbaşına kadar bin kişiyi çıkaracaklarını ve bu konuda kararlı olduklarını dile getirdiği iddia ediliyor.

Gelen kulis bilgilerine göre Nilüfer Belediye personeli arasında hızla yayılan bu konu ile birlikte çalışanların son derece tedirgin olduğu ve başkan Şadi Özdemir'in bu konu ile ilgili nasıl bir tutum içinde olacağı, çalışanlar arasında merak konusu olmuş.

Süleyman Ayyılmaz'ın her gittiği yerde personel kıyımı yapılacağını ulu orta konuşması ise CHP örgütünün de kulağına gelmiş. Bununla ilgili çalışmaların yapıldığı ve başkan Şadi Özdemir'i bu konuda uyarılacağı, gelen kulis bilgileri arasında yerini alıyor.

Nilüfer'de ki muhtarlarla da arası iyi olmayan yönetim ile ilgili bir kulis bilgisi ise şu şekilde;

Süleyman Ayyılmaz, Nilüfer'de bir muhtarı ziyaret eder. Muhtarlık binasına girdiği gibi masada bulunan bir kutu için ''Sizde para mı topluyorsunuz?'' diye bir cümle kurar ve bunun üzerine muhtar, Süleyman Ayyılmaz'ı muhtarlık binasından kovar.

Geçtiğimiz hafta ise NİLBEL'in başında olan İbrahim Mart'ın sendika görüşmeleri sırasında çalışanları tehdit ettiği iddia edilmişti.

ANALİZ:

İşte bu verilen görevler hassas, hizmet odaklı ve motivasyon odaklı görevlerdir. Çünkü belediyecilik bir hizmet sektörü olarak kabul edilir. Liyakatlı insanların yapacağı görevlerin sözde ''emekçi'' söylemleri ile sahada olup, eline yetki geçtiği zaman, hırsını emekçiden çıkaran bir anlayışın Nilüfer gibi modern bir yerde yeri olmamalıdır.

Personelinize kötü davranırsanız, gelen misafirinize üstten bakarsanız, herkese hırsız gözüyle bakarsanız bu şehri yönetemezsiniz. Hele bir de ''Sosyal demokratız biz'' dedikten sonra birde yetkiyi alınca savunduğunuz değerlerden uzaklaşırsanız, işte o zaman umutsuzluk her yeri sarar!

Şimdi bu fotoğrafa bakalım; Emek kazanacak! diyen Süleyman Ayyılmaz ve iddialara göre şuan Nilüfer'li emekçileri tehdit eden de aynı isim.

KULİS 08 Eylül 2024 Pazar, 14:54

Yorumlar

Öne Çıkanlar

Diğer Haberler

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK!  BELEDİYEDEN YENİ KARAR

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK! BELEDİYEDEN YENİ KARAR

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA  GÜÇ BİRLİĞİ

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA GÜÇ BİRLİĞİ