YUNUSELİ'DE O KORULUK ALAN KİME AİT?

YUNUSELİ'DE O KORULUK ALAN KİME AİT?

SOKAK KALEMİ, 30 Ağustos 2024 Cuma, 11:54
Yunuseli Mahallesi Cuma Pazarı yanında bulunan Toki sitesi karşısında bulunan koruluk alanın bakım ve temizliği ile ilgili sorumluluğu kimse üstüne almıyor.

Yunuseli Mahallesi Cuma Pazarı Toki sitesi karşısında bulunan ağaçlarla dolu yemyeşil Koruluk Alanı adeta Hamitler çöplüğüne döndü.Konuyla ilgili şikayet bildiren vatandaşlar karşılaştıkları sorun karşısında çaresiz kalıyor.

Söz konusu alanla ilgili Toki yönetimi yıllardır "Bölge bakımı bize ait değil Belediyenin sorumluluğunda" derken,Belediye yetkilileride tam tersini savunarak " alanın bakımı site yönetimi Toki'ye aittir" demekte.

Bursa-Osmangazi ilçesinin Yunuseli Mahallesinde inşa edilen 452 konutluk alanın karşısında bulunan bölge ile ilgili temizlik ve bakım çalışmaları yılan hikayesine döndü.

Yunuseli Koruluk bölgesi sahibini ararken, söz konusu yeşil alanda aydınlatma olmaması nedeniyle havanın kararmasıyla birlikte uyuşturucu kullanan şahısların mekanı haline geliyor. Yeşil alanda hiç bir bakım yapılmaması otların zaman zaman insan boyuna gelmesi neticesinde,birçok fare,yılan gibi birçok canlıya rastlamak mümkün..Başıboş köpeklerinde uğrak yeri oldu bölge.

Adeta bir çöp yığınına dönen yeşil alan sahibini bekliyor. Bölge halkı yetkili kişilere,seslenerek " Lütfen bu soruna bir çare bulun .Yıllardır kapı kapı dolaşmaktan yorulduk. Böylesi güzel ağaçlarla dolu bu yemyeşil alanın biran önce bu mezbelelikten kurtulması gerekiyor." dedi.

SOKAK KALEMİ 30 Ağustos 2024 Cuma, 11:54

Yorumlar

Öne Çıkanlar

Diğer Haberler

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA  GÜÇ BİRLİĞİ

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA GÜÇ BİRLİĞİ

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK!  BELEDİYEDEN YENİ KARAR

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK! BELEDİYEDEN YENİ KARAR

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!