SOSYAL BELEDİYECİLİK ZAMMI BİTMİYORDU!

SOSYAL BELEDİYECİLİK ZAMMI BİTMİYORDU!

ANALİZ, 31 Temmuz 2024 Çarşamba, 11:00
Geçtiğimiz günlerde Bursa'da toplu taşımaya da zam yolda demiştik . Bursa'nın gülen yüzü Bozbey'in beklenen hamlesi de geldi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey gülümseten hizmetlerine bir yenisini ekledi. Bursalıları gülümsetmek için göreve gelen Başkan Bozbey zam yağmurlarına bir yenisini daha ekledi.

Sosyal belediyecilikten tamamen uzak algı Belediyeciliği yaparak, halkı gülümseteceğini iddia eden Mustafa Bozbey'in göreve geldikten sonra kent içi zamlar ana gündemi oldu.

Oysa ki CHP'li başkan Bozbey ülke ekonomisinin kötü olduğunu halkın zar zor geçindiğini her fırsatta gündeme getirmekte.Eski yönetimi sürekli suçlayarak ağlanan Başkan Bozbey zamlardan önce algı çalışmasının alt zaminini oluşturuyor. Diğer taraftan da eleştirdiği zam haberleri, kendi gündeminden de bir türlü düşmüyor. Göreve gelmesinin ardından BURFAŞ,BURLAŞ,BESAŞ'a yüksek oranlarda zam yapan Bozbey toplu taşıma ücretlerine de yüzde 70 artışla zam yaptı.

Göreve gelir gelmez yaptığı zamlarla dar ve sabit gelirli vatandaşın tepkisini çeken Bursa'nın gülen yüzü Bozbey'in Bursalıları ne zaman ve ne şekilde gülümseteceği merak konusu!

Belediye tarafından sunulan kent içi hizmetlerin geneline yüksek oranlarda zam yapılması Bursa halkının tepkisine yol açtı.

ZAM ORANI BELLİ OLDU

Onaylanan talep sonrası;

Bursa'da toplu taşıma ücretleri yüzde 68 oranında zamlandı. Tam bilet 20 TL, öğrenci ise 5 TL oldu. Öğrenci bileti de tam biletin yüzde 25'i olarak belirlendi

ZAMLI TARİFE NE ZAMAN YÜRÜRLÜĞE GİRECEK?

Bursa'daki raylı ve lastik tekerlekli toplu taşıma hatlarındaki geçerli olacak zamlı tarife 1 Ağustos'tan itibaren yürürlüğe girecek.

ANALİZ 31 Temmuz 2024 Çarşamba, 11:00

Yorumlar

Öne Çıkanlar

Diğer Haberler

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK!  BELEDİYEDEN YENİ KARAR

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK! BELEDİYEDEN YENİ KARAR

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA  GÜÇ BİRLİĞİ

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA GÜÇ BİRLİĞİ

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!