SOKAK KALEMİ

SOKAK KALEMİ

SOKAK KALEMİ, 06 Ağustos 2024 Salı, 11:00
Bursalı vatandaşların derdi bitmek bilmiyor.

OTLAR YÜZÜNDEN KAZALAR OLUYOR

Nazmiye Çakır

Ben 23 Nisan Mahallesinde oturan bir bayanım. Otomobilimle trafiğe çıktığımda özellikle kavşaklarda bulunan otlar biçilmediği için diğer yönlerden gelen otomobilleri görme şansın olmuyor. Belediye yetkililerinin duyarsızlığı ve yeterli bakımlar yapılmadığı için sürekli olarak kazalar yaşanmakta. Biz vatandaş olarak vergilerimizi verip hizmet bekliyoruz ancak maalesef seçtiğimiz yöneticiler şehri yönetmekte yetersiz kalmakta.

**

HANİ YAYA ÖNCELİKLİYDİ?

Nilgün Sevinç

Bursa'da yaya geçidine ayak bastığınızda sürücüler normal şartlarda size yol vermek zorunda. Ancak son zamanlarda bu böyle olmuyor. Sürücü size hakaret edip yola niye atlıyorsun diye bağırıyor. Oysa biraz yavaşlamış olsa durabilecek. Trafikte saygı ve hoşgörü kesinlikle yok. İnsanlar sokaklarda ve caddelerde korkarak karşıdan karşıya geçmekte. İnsanların sabırsız davranışları ve tedbirsizliği kazalara neden olmakta.

**

HALKIN OTURACAĞI YERLER İŞGAL ALTINDA

Türkay Gerçek

Mudanya Dalgakıran bölgesinde tamamıyla halk plajını işgal eden bir büfe burayı adeta kendi plajına çevirmişti. Yapılan şikayetler sonucu bu tamamen kaldırıldı. Ancak kaldırılan işletmenin hemen yanında yine başka bir kafe yine halkın oturacağı yerleri işgal etmekte. Vatandaşa ait yerler tamamen haksız yere işgal edilmiş durumda. Bu durum sadece Mudanya'ya has değil. Belediye yetkililerini bu konuda daha fazla duyarlı olmaya davet ediyoruz.

SOKAK KALEMİ 06 Ağustos 2024 Salı, 11:00

Yorumlar

Öne Çıkanlar

Diğer Haberler

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA  GÜÇ BİRLİĞİ

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA GÜÇ BİRLİĞİ

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK!  BELEDİYEDEN YENİ KARAR

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK! BELEDİYEDEN YENİ KARAR

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!