İYİ PARTİ YENİŞEHİR KARIŞTI

İYİ PARTİ YENİŞEHİR KARIŞTI

BURSA SİYASETİ, 10 Eylül 2024 Salı, 22:22
Yenişehir Belediyesi'nin kamuya ait taşınmazları satışa çıkarmasına ilçedeki tüm kesimlerden sert tepkiye yol açarken, bu kez parti içinden sert bir açıklama ve istifa geldi.

İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Zambak sosyal medya hesabından zehir zemberek bir açıklama ile istifa etti. Zambak, "İYİ Parti ilçe başkanını kınıyorum ve derhal istifaya davet ediyorum" dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel'in seçim öncesi karşı durduğu belediyeye ait köy arsalarının satışı ile ilgili fikir değiştirerek kendisinin bu arazileri satışa çıkarmasına tepkiler dinmiyor. Köylülerin yanı sıra MHP ve AK Parti'nin kurumsal açıklamalarla tepki gösterdiği satışlar için bir tepki de İYİ Parti'nin içinden geldi. İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Zambak, çok sert bir açıklama ile istifa etti. Yaklaşık bir haftadır gündemi meşgul eden ilçedeki taşınmazların satışıyla ilgili belediye başkanın aldığı kararla aynı fikirde olmadığını, satılacak arsaların İYİ Parti ilçe başkanlığında açıklanmasını da anlamsız bulduğunu ifade eden Zambak, seçim öncesi tüm mahallelerde üstüne basa basa vaad edilen taşınmazları satmayacaklarına yönelik sözlerinin tutulmadığını da belirterek bunun üzüntüsünü yaşadığını kaydetti.

Zambak, sosyalmedyadan yaptığı açıklaması şöyle;

"İstifamdır. Yenişehir halkına duyurulur yaklaşık bir haftadır gündemi meşgul eden taşınmazlar ile ilgili belediye başkanının almış olduğu arsa satış kararlarından aynı fikirde bulunmadığımı belirtip satılacak olan taşınmazların iyi parti ilçe başkanlığından açıklama yapılmasını anlamsız bulduğumu bu satış kararlarını parti yönetimi içerisinde bilgilendirmeden taşınmazların açıklanmasını sanki toplu yönetim duyurusu yaparmış gibi yayınlanmasını şiddetle kınıyorum iyi parti ilçe başkanının beceriksizliğini basiretsizliğini ve iş bilmezliği sayesinde belediye parti arasındaki ilişkilerini yönetimi bilgilendirmeyip yalancı konumuna düşürülmesi affedilir gibi değildir. İyi parti ilce baskanini kınıyor derhal görevinden istifa etmesini talep ediyorum 2024 yerel seçim çalışmalarında 61 köy mitinginde üstüne basa basa söz vererek taşımazlar ile ilgili satış yapmayacağını seçim çalışması olarak yer verdik yerel seçimle bizlerle inanarak güvenerek oy verip yıllardır hasretle beklediği belediye başkanlığının kazanmasında emeği geçen iyi parti teşkilat mensubu olarak taşınmazlar ile ilgili vicdanen üzüldüğümü belirterek belediye başkanımıza çağrımızda şudur ki yönetim kurulu üyelerini sana yıllarca hizmet eden dava arkadaşlarını kendi egoların için değiştin ve etrafında kimseyi bırakmadın kendi başına belediye başkanlığın hayırlı olsun Bursa Yenişehir iyi parti yönetim kurulundan ve parti üyeliğimden istifa etmiş bulunmaktayım saygılarımla İbrahim Zambak."

BURSA SİYASETİ 10 Eylül 2024 Salı, 22:22

Yorumlar

Öne Çıkanlar

Diğer Haberler

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK!  BELEDİYEDEN YENİ KARAR

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK! BELEDİYEDEN YENİ KARAR

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA  GÜÇ BİRLİĞİ

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA GÜÇ BİRLİĞİ

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!