CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL'DEN, NİLÜFER İLÇE BAŞKANI ŞAHİN'E FIRÇA

CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL'DEN, NİLÜFER İLÇE BAŞKANI ŞAHİN'E FIRÇA

KULİS, 26 Temmuz 2024 Cuma, 22:24
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bugünkü programında Nilüfer İlçe Başkanlığı ziyareti de vardı. Ancak Özgür Özel'i burada kötü bir sürpriz bekliyordu. İşte detaylar!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Nilüfer ziyaretinden hiç memnun kalmadı. CHP Benel Başkanı ziyareti öncesi herhangi bir hazırlığın olmadığı gözlendi. Sadece Nilüfer İlçe binası önüne kurulan sahne dışında hiçbir hazırlık yapılmamıştı.

Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin ise kalabalığın az olduğunu görünce dışarıda bekleyen partilileri içeri almış. Şahin'in maksadının, koskoca CHP Genel Başkanına bir algı oyunu yaparak ilçe binasına gelen az sayıda partilinin, kapalı alana yönlendirerek krizi atlatmaya çalıştığı iddia ediliyor. İlçe binasına gelen Özgür Özel kötü bir sürpriz ile karşılaşıyor.

NİLÜFER İLÇE'DE 100 KİŞİ İDDİASI

CHP Genel Başkanı İlçe binası girişinde az sayıda kalabalığı görünce sinirlenmiş. İlçe başkanının odasına geçen Özgür Özel, Nilüfer ilçe Başkanına resmen fırça atmış. Aldığımız kulis bilgilerine göre, Genel Başkan Özel, İlçe başkanı

Şahin'e: ''Bu nasıl bir ilçe sayın başkan! Sen tecrübesizsin galiba. Neden bu kadar az kişi var? Allah bilir sen duyuru bile yapmamışsındır. Hemen in aşağıya insanları dışarı çıkar iki kelime edeyim gideyim buradan. Bu nasıl ilçe başkanlığı?'' diyerek adeta çocuk gibi azarlamış.

Bu fırçayı ağız tadıyla yiyen Özgür Şahin, CHP örgütünün çok az sayıda ki üyelerini dışarda kurulan sahnenin etrafına toplamış ve Özgür Özel sahneye çıkmış.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel motivasyonu düşük bir şekilde sahneye çıkmış ve az sayıda toplanan partililere seslenmiş. Bu sırada İlçe başkanı Şahin ise sahneye bile çıkamamış(Utancından olsa gerek) ve kenarda sıkıntıdan terleyen alnını,boynunu silmiş.

Bugün TİVİPORT'un dikkatini çeken bir detayı haberleştirmiştik. Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, sosyal medyasından genel başkanının ziyareti ile ilgili bir tane bile paylaşım yapmamıştı. Akşam saatlerinde de herhangi bir paylaşım göremedik.

İşte CHP'nin kalesi Nilüfer'de yaşanan hüsran. Böyle bir ilçeye CHP'nin genel başkanı geliyor ve 100 kişi toplanıyor. Bu yaşanan Nilüfer'de bir ilk olarak tarihe geçiyor.

Aldığımız bilgilere göre Özgür Şahin: ''Herkes tatilde o yüzden kalabalık değildi'' dediği iddia ediliyor.

Bizde soruyoruz Nilüfer'de kaç CHP'li üye var? Hepsi tatile gitti de 100 kişi mi Bursa'da kaldı?

İşte 4 oy farkla, dans ederek kongreyi kazanan Özgür Şahin'in serüveni, CHP'nin Genel Başkanı Özgür Özel'den azarla sona ermiş oldu. Örgütünden uzak, kendi çıkarlarını düşünen, iletişimi zayıf insanların kaçınılmaz sonu.

KULİS 26 Temmuz 2024 Cuma, 22:24

Yorumlar

Öne Çıkanlar

Diğer Haberler

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK!  BELEDİYEDEN YENİ KARAR

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK! BELEDİYEDEN YENİ KARAR

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA  GÜÇ BİRLİĞİ

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA GÜÇ BİRLİĞİ