BOZBEY DAHİ BURSASPORLULUĞUMU TARTIŞAMAZ

BOZBEY DAHİ BURSASPORLULUĞUMU TARTIŞAMAZ

KENT GÜNDEMİ, 09 Eylül 2024 Pazartesi, 10:19
Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir kendisine yöneltilen "Bursaspor konusu ile ilgili yanlış anlaşıldığınızı düşünüyor musunuz?" sorusuna net cevap verdi.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir kendisine yöneltilen "Bursaspor konusu ile ilgili yanlış anlaşıldığınızı düşünüyor musunuz?" sorusuna kısa ve cevap verdi.

"Mustafa Bozbey dahi tartışamaz." Bursasporluğumu tartışamaz diyen Başkan Özdemir sözlerine şöyle devam etti;

"Hayır, aslında herkes doğru anladı. Benim Bursasporluluğumu kimse, Mustafa Bozbey dahi tartışamaz. Benim çocukluğum Bursaspor'la geçmiş. Vahit'leri, Osman'ları, Necati'leri, Ahmet Tuna'ları izlemiş birisi olarak bağımı kimse tartışamaz. Bursaspor'a yardıma kimse karşı çıkamaz. Bir şeyi desteklemek ayrı hukuki temellerini yok saymak ayrı bir şeydir. Biz sadece bu hukuki temellerin tamamlanmasını istedik. Bunu fırsat gören, bu kentin rantını yıllardır yiyen ve yedirmeyeceğimizi gören arkadaşların organize saldırıları olduğunu düşünüyorum. Bu saldırıların hiç biri bizi yolumuzdan döndüremez. Bizim için önemli olan 550 Bin Nilüferlidir. Ben onların hakkını sonuna kadar korumaya devam eder, Bursaspor'a da destek olmaya devam ederim. Sanki o gün olmazsa Bursaspor batacakmış gibi algı yapıldı. Kaldı ki ben hayır demedim. Grup sözcüm dedi. Mesele benim ne dediğim değil, Şadi Özdemir'i nasıl baskılayabiliriz bu kentin rantını yemeye nasıl devam ederiz meselesidir. Bunu da Bursalılar böyle bilsin."

KENT GÜNDEMİ 09 Eylül 2024 Pazartesi, 10:19

Yorumlar

Öne Çıkanlar

Diğer Haberler

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA  GÜÇ BİRLİĞİ

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA GÜÇ BİRLİĞİ

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK!  BELEDİYEDEN YENİ KARAR

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK! BELEDİYEDEN YENİ KARAR