PATRON KİM?

PATRON KİM?

KULİS, 22 Ağustos 2024 Perşembe, 14:15
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde sular durulmak bilmiyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri iken 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine atanan Doç. Dr. Ergül Halisçelik,ve Başkan Bozbey'in yıldızı barışmadı.

TİVİPORT'a gelen kulis bilgisinde Genel Sekreter Halisçelik'in Bursa Büyükşehir Belediyesinde her şeye hakim olmaya çalıştığı ve bunun neticesinde Bozbey cephesinde ciddi rahatsızlık oluştuğu iddia edildi.

Haber sitemize yapılan bilgilendirmeye göre, geçtiğimiz haftalarda yeni Bursa Ray Etabı Hattı vagon alımı ile ilgili İspanyol yöneticilerle gerçekleşen toplantıda ciddi bir kriz yaşandığı iddia edildi.

TOPLANTIDA KRİZ

Şehir Hastanesi hattı için 68 vagonun alınması işi ile ilgili başlayan süreç şu şekilde yaşanıyor;

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik, söz konusu vagon alımı işi ile ilgili İspanyol yetkililerle bir toplantı gerçekleştirir. Toplantı sonrası Bozbey süreci araştırır ve doğru olduğuna kanaat getirince yeniden bir toplantı yapılır.Gerçekleşen toplantıda Halisçelik'in sürekli kendini öne çıkarmasından rahatsız olan Bozbey, bu rahatsızlığını beden diliyle hissettirir. Toplantı sonu BBB tarafından İspanyol firmaya iyi niyet mektubu gönderilmesi kararı alınır ve Bozbey tatile çıkar.

Ancak Genel Sekreter Halisçelik'in "İyi niyet mektubu" nu yaklaşık 10 gün geçmesine rağmen, göndermemesi üzerine Başkan Bozbey tatilini yarıda keserek Bursa'ya geri döner ve mektubu imzalayarak gönderir.

Söz konusu vagon alımı işi maliyetinin 176 milyon Euro olduğu belirtildi.

Öte yandan Genel Sekreter Ergül Halisçelik'in bir toplantıda "Patron benim" dediği iddia ediliyor. Sadece bu kadar ile bitmiyor Halisçelik'in yarattığı rahatsızlıklar.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Mali İşler ve İnsan Kaynaklarına da müdahale ederek kontrolü eline almaya çalıştığı iddia edilen Halisçelik'in ciddi rahatsızlık oluşturduğu biliniyor.

TARIM AŞ'YE ADANA'DAN AKIN VAR!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarım AŞ hizmetlerine de el atan Halisçelik'in Adana'dan ticari anlaşma yapmak üzere firma ve isimlerin geldiği iddia edilmekte.

Yaşanan bu durumlardan dolayı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in son derece rahatsız olduğu gelen kulis bilgileri içinde.

Bilindiği üzere ilk atama haberi geldiğinde Halisçelik'in Bursa'ya CHP Genel Merkezi tarafından özellikle atandığı ve Başkan Mustafa Bozbey'i pek de rahat ettirmeyeceği iddia edilmişti.

TİVİPORT olarak soruyoruz;

İddialar doğru ise...

*Adana'dan Bursa'ya atanan Genel sekreter Halisçelik Başkan Bozbey'i engellemeye mi çalışıyor? Neden?

*Ergül Halisçelik gelecek dönem Milletvekili olmak için yatırım mı yapıyor?

*Genel merkezin kendisine verilen tüm görevleri yerine getirme çabası bu yüzden mi?

*Bozbey bu durum karşısında nasıl bir strateji uygulayacak?

*Zeydan Karalar ile de arasının iyi olmadığı bilinen Halisçelik'in amacı ne?

* Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde patron kim?

KULİS 22 Ağustos 2024 Perşembe, 14:15

Yorumlar

Öne Çıkanlar

Diğer Haberler

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA  GÜÇ BİRLİĞİ

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA GÜÇ BİRLİĞİ

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK!  BELEDİYEDEN YENİ KARAR

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK! BELEDİYEDEN YENİ KARAR