MUHTAR BURULAŞ ÖNÜNDE İSYAN ETTİ!

MUHTAR BURULAŞ ÖNÜNDE İSYAN ETTİ!

ÖZEL HABER, 11 Eylül 2024 Çarşamba, 10:21
Bursa İli Osmangazi İlçesi Yunuseli Mahalle Muhtarı Mesut Sakar Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURULAŞ önünde isyan etti.

Yunuseli Mahalle Muhtarı Mesut Sakar BURULAŞ binası önünde tüm mahalle halkına CİMER'e şikayet çağrısı yaptı. Gündoğdu-Fevzi Çakmak Cd. arasında seferlerini gerçekleştiren B29 otobüs hattının güzergahının değiştirilerek Acemler istasyonda sonlandırılmasına tepki göteren Sakar " Biz ek otobüs isterken elimizde olanıda aldılar." dedi.

Bölge halkının en çok kullandığı hat olan B29 hattı yapılan değişiklik, çalışan ve öğrencileri zor durumda bıraktı. BURULAŞ genel Müdürü Fahrettin Beşli ile görüşen muhtar aldığı cevaptan sonra şaşkınlık içinde sosyal medya hesabından videolu paylaşım yaparak " Fahrettin Beşli yapacağı birşeyi olmadığını söyleyerek kestirip attı. Beni ciddiye almadı. Ben kendim için değil sizlerin sıkıntılarına çare aramak için buraya geldim.Ulaşım en doğal hakkınız vatandaş olarak, ancak bu otobüsü iptal ederken ne size ne bana yani mahalle halkına sormadılar sormadılar. Sizlerden rica ediyorum hepiniz bu durumu CİMER'e yazın. Tüm mahalle halkını şikayet etmeye davet ediyorum. Halkı sinlemeyen kafasına göre karar alan bir yönetim anlayışı olmaz" dedi

Paylaşım altına çok sayıda görüş bildiren vatandaşlar, BBB yönetiminin özellikle Yunuseli Mah. tavır içinde olduğunu ve bunu yapan kişinin kim olduğunu belirterek "Belediye tarafından Yunuseli Mahallesine karşı karalama ve iş yapmama kampanyası düzenleniyor. Belediyeye karşı hangi mecrada Yunuseli Mahallesi için bir yazı yazılsa ya engelleniyor yada siliniyor. Beyaz Masaya da yazmayın. Direkt Cimer e yazın arkadaşlar. Biz bu akşam işi gücü bırakıp Cimer e yazı yazacağız." tepkilerini dile getirdiler.

Mesut Sakar (@yunuselimahallesi16)'in paylaştığı bir gönderi

ÖZEL HABER 11 Eylül 2024 Çarşamba, 10:21

Yorumlar

Öne Çıkanlar

Diğer Haberler

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA  GÜÇ BİRLİĞİ

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA GÜÇ BİRLİĞİ

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK!  BELEDİYEDEN YENİ KARAR

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK! BELEDİYEDEN YENİ KARAR

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!