CHP BURSA HEP KARIŞIK! BU SEFER MUSTAFAKEMALPAŞA

CHP BURSA HEP KARIŞIK! BU SEFER MUSTAFAKEMALPAŞA

KULİS, 01 Ağustos 2024 Perşembe, 03:10
Şükrü Erdem'in yardımcısı Nail Kalkandeler'i görevden aldığı ileri sürüldü. İşte kulis bilgileri

İddiaya göre Başkan Yardımcısı Nail Kalkandeler görevinden istifa etti. 31 Mart seçimlerinin ardından Şükrü Erdem'in siyasi belediye başkan yardımcısı olarak göreve atanan Nail Kalkandeler belediye başkan yardımcılığı görevinden istifa ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Daha sonra gelen bilgiler ve CHP kulislerine göre bu durumun istifa değil görevden alma olduğu ileri sürüldü. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem'in siyasi belediye başkan yardımcısı olarak göreve atadığı Nail Kalkandeler'i görevden aldığı iddiaları üzerine CHP kaynaklarına sorduk. Neden?

İşte görevden alma hikayesinde öne çıkan ilginç iddialar:

Şükrü Erdem ile olan sorunları
Kendine bağlı olan müdürlükler adına alınan kararların hiçbir şekilde kendisine sorulmadan alınması ve özel kaleme verilen yetkiler karşısında yaşadığı sorunlar üzerine başkan Erdem ile ters düşen Nail Kalkandeler bu durumu CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e ilçe ziyareti sırasında anlatmış.
Kalkandeler, müdürlüklerinden çıkartılan personelin ve bölümlerle ilgili alınan kararlarda tek yetkilinin özel kalem müdürü olmasindan duyduğu rahatsızlığı dile getirmiş.Hatta Mustafakemalpaşa Belediyesini Şükrü Erdem'in değil, özel kalem müdürü Emine Argın'ın yönettiğini iddia etmiş. Başkan Şükrü Erdem, Emine Argın'ı teknik başkan yardımcısı ve özel kalem müdürü olarak görevlendirmişti. Nail Kalkandelen'in belediye yönetimi tarafından, işçilere mobing uygulandığını ve bir çoğunun maaşlarını ya eksik yatırıldığını veya yatırılmadığından dolayı mağduriyet yaşandığını iddia etmiş ve bu durumdan rahatsız olduğu için tepkisini ortaya koymuş.
Bu olay ile CHP'de yaşanan krizlere bir yenisi daha eklenmiş oldu. Bu yaşanan olay gösterdi ki, CHP örgütünün Bursa'da çözüm bulabilecek bir parti yöneticisi olmadığı için üyeler, Genel Başkan Özgür Özel'e sıkıntıları iletiyorlar. Kendilerini son derece demokrat olarak tanıtan CHP'nin Bursa yöneticileri ise genel başkanları gidince hemen gereğini yapıyorlar. Yani kelle alıyorlar.
Bunlar tamamen CHP kulislerinin iddiası ve Nail Kalkandelen'in bugün yapacağı basın toplantısı ile yaşananları ve gerçekleri anlatması bekleniyor.

KULİS 01 Ağustos 2024 Perşembe, 03:10

Yorumlar

Öne Çıkanlar

Diğer Haberler

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA  GÜÇ BİRLİĞİ

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA GÜÇ BİRLİĞİ

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK!  BELEDİYEDEN YENİ KARAR

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK! BELEDİYEDEN YENİ KARAR

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU