"ÇEVRECİLİK MİLLİYETÇİLİKTİR"

"ÇEVRECİLİK MİLLİYETÇİLİKTİR"

ÖZEL HABER, 12 Eylül 2024 Perşembe, 11:32
Osmangazi Belediyesi eski Meclis Üyesi Cemil Aydın, bu sefer "15 Eylül Dünya Çöp Toplama Günü" sebebiyle Bursa sokaklarına dikkat çekti.

Yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla Bursa'nın önemli konularına parmak basan Osmangazi Belediyesi eski Meclis Üyesi Cemil Aydın Bursa'da ki çevre kirliliğine dikkat çekti.5 Eylül Dünya Çöp Toplama Günü olması sebebiyle Tiviport'a açıklama yapan Cemil Aydın Bursa sokaklarında çöp toplama kutusu eksikliğine dikkat çekti..

Bursa'nın sokak ve mahallelerinde son zamanlarda sıkca rastlanan bir durum haline gelen çöp sorunu rahatsız edici boyutlara geldi.

"Çevrecilik Millyetçiliktir" diyen Osmangazi Belediyesi eski Meclis Üyesi Cemil Aydın çevre bilinci ile ilgili şunları söyledi;

"Çöp Toplama Kutusu Eksikliği El Birliği ile Giderilmelidir. Ağaç diplerine bırakılan çöp torbaları ve atılan sigara izmaritleri hem kötü görüntüye, çevre kirliliğine sebep olmakta hem de ağaç köklerine zarar vermektedir. Ağaçların kuruma tehlikesi ile karşı karşıya kalması vatandaşlarımız tarafından kaygıyla karşılanmaktadır. Bursa'nin bir çok ana arterinde ve ara caddelerinde bu olumsuz tabloya rastlanmaktadır. Büyükşehir ve İlçe belediye baskanliklari muhtarlıklar aracılığıyla apartman yönetimlerini bilgilendirmeye ve de netice itibariyle çöp konteynerlerini temin etmeye tarafların işbirliği ile başlamalıdır. Bu esnada vatandaşlarımız daha bilinçli davranarak çöplerini ağaç diblerine, gelişi güzel kaldırımlara birakmamalidir. Seyir halindeki araçlardan yollara atılan sigara izmaritleri, dere kenarlarına atılan evsel ve fabrika çöpleri ile piknik alanlarının çöp birinkitisine çevrilmesi konularında eğitim, uyarı ve hassasiyet her daim gündemde tutulmalıdır.
Çevrecilik Milliyetçiliktir."

ÖZEL HABER 12 Eylül 2024 Perşembe, 11:32

Yorumlar

Öne Çıkanlar

Diğer Haberler

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK!  BELEDİYEDEN YENİ KARAR

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK! BELEDİYEDEN YENİ KARAR

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA  GÜÇ BİRLİĞİ

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA GÜÇ BİRLİĞİ

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU