BAŞKAN DALGIÇ BOZBEY'E ULAŞAMIYOR MU?

BAŞKAN DALGIÇ BOZBEY'E ULAŞAMIYOR MU?

ANALİZ, 05 Ağustos 2024 Pazartesi, 18:36
Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, BURFAŞ gençlik merkezi binasının geçici süreyle belediyeye tahsis edilmesi için Olay Medya aracılığıyla Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e seslendi. Bu çağrı siyasi çevrelerin oldukça ilgisini çekti.

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Olay Medya ekibi ile Mütareke Meydanı'nda gerçekleştirilen programda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e seslendi.Deniz Dalgıç'ın medya aracılığıyla yaptığı bu çağrı şekli siyasi çevreleri oldukça şaşırttı.

TİVİPORT olarak yaptığımız tüm yayınlarda Başkan Bozbey'in kimseyi tanımayan başına buyruk bir çalışma içinde olduğundan bahsetmiştik. Kendi örgütünden olan İlçe Belediye Başkanları dahil.çıkarlarına ters düşen herkesi yalnız bırakabilecek kapasitesi bulunan Bozbey aslında yine şaşırtmadı.

Kendisine "Belediye binası problemiyle karşı karşıyasınız. BURFAŞ Gençlik Merkezi'nin binasını talep etmiştiniz. Geri dönüş oldu mu?" sorusunun sorulması üzerine, henüz sözlü bir onay almadıklarını belirten Başkan Dalgıç, Olay Medya aracılığıyla Başkan Bozbey'e seslenerek,

"Belediye binasını yıkıyoruz. Orada yerimiz yok. Temsil binası olacak. Ama Mudanya'ya yakışır güzel bir bina için proje yarışması yapacağız. Taşınana kadar bir yere ihtiyacımız var. Büyükşehir'e yazılı bir girişimde bulunmadık. Önce sözlü onayla yürümek isteyen birisiyim. BURFAŞ'ın gençlik merkezini belediye binası olarak geçici kullanmamız için başkanımızın onayını sözlü olarak bir türlü alamadık. Buradan Olay Medya aracılığıyla duyuralım. 1-2 seneliğine geçici olarak alsak çok iyi olur. Ben insanlarla iç içe değilim. Yıldıztepe çok uzak kalıyor. Vatandaşımız yanıma gelemiyor. Halbuki burada olsa ben de halkımızla iç içe olabilirim. Açıkçası, Bozbey Başkanımız bu feryadımızı duyar da bize bir yol açarsa çok memnun oluruz." ifadelerini kullandı.

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç'ın medya kanalıyla yaptığı bu feryadı "Neler oluyor Başkan" dedirtti.

Peki Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey neden sözlü de olsa Dalgıç'a onay vermedi?

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, kendiside CHP'li olan Başkan Bozbey'e ulaşamıyor mu? Neden?

Başkan Dalgıç, "FERYAD" olarak nitelendirdiği bu çağrıyı medya aralığıyla yapmaya ne mecbur etti?

ANALİZ 05 Ağustos 2024 Pazartesi, 18:36

Yorumlar

Öne Çıkanlar

Diğer Haberler

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA  GÜÇ BİRLİĞİ

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA GÜÇ BİRLİĞİ

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK!  BELEDİYEDEN YENİ KARAR

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK! BELEDİYEDEN YENİ KARAR