BAŞKAN BU NE?

BAŞKAN BU NE?

KULİS, 12 Eylül 2024 Perşembe, 15:48
Nilüfer Belediyesi gündemden düşmüyor. Başkan Şadi Özdemir etik ve dürüstlükten bahsederken, yakın dostu ve Nilbel A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mart'ın şoförü ile ilgili önemli iddialara ulaştık.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir göreve geldiği günden beri kaçak yapı ile mücadele edeceğini söyledi ve yıkım çalışmalarına başladı.

Ancak önemli bir iddiayı gündeme taşımak istiyoruz.

Şadi Özdemir göreve geldiği gibi İbrahim Mart'ı Nilbel A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı olarak atadı. Bu makamın gereği olarak Mart'a bir araç ve şoför tahsis edildi.

Şadi Özdemir, şehir haklarını savunma adına kaçak ile mücadele açıklamaları yaparken, Nilbel A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı olarak atadığı yakın dostu İbarhim Mart'ın şoförünün de kaçak yapıları olduğu iddia edildi.

Ancak sıradan vatandaşların yapıları yıkılırken, İbrahim Mart'ın şoförünün kaçak yapıları gündeme gelmiyordu.

İbrahim Mart'ın her dakika yanında bulunan ismin Mehmet Turna olduğu iddia edildi. Çok ilginçtir ki İbrahim Mart'ın şoförü Mehmet turna aynı zamanda NİLBEL A.Ş'nin satın alma işlerinde yetkiliymiş.

İddialara göre Turna'nın Tahtalı mahallesinde iki adet fabrika binası mevcut ve bu binaların ikisi de kaçak durumda. Bölgede onlarca yapı yıkılırken İbrahim Mart'ın hem şoförü hem de satın alma yetkisini verdiği bu ismin kaçak yapıları gündeme bile gelmiyor.

Bir başka iddiaya göre de Nilüfer ilçe başkanı Özgür Şahin ile Mehmet Turna isminin yakınlığı konuşuluyor.

Şimdi etik davranış, dürüstlük, şehrin çıkarları kavramları üzerinden siyaset yapan bu isimlerin bundan sonra Nilüfer'i nasıl idare edecekleri merak konusu.

KULİS 12 Eylül 2024 Perşembe, 15:48

Yorumlar

Öne Çıkanlar

Diğer Haberler

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA  GÜÇ BİRLİĞİ

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA GÜÇ BİRLİĞİ

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK!  BELEDİYEDEN YENİ KARAR

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK! BELEDİYEDEN YENİ KARAR