ALİNUR AKTAŞ'A FAHRİ VATANDAŞLIK!

ALİNUR AKTAŞ'A FAHRİ VATANDAŞLIK!

KENT GÜNDEMİ, 16 Eylül 2024 Pazartesi, 13:17
Bursa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Alinur Aktaş'a, İnegöl Belediyesinin kardeş şehir olan Bosna Hersek'in Donji Vakuf Belediyesi tarafından Fahri Vatandaşlık Beratı verildi.


Bursa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanlığı döneminde 2009 yılında imzalanan protokol ile İnegöl ve Donji Vakuf kardeş şehir olmuştu. Geçen süreçte Alinur Aktaş, İnegöl'ün Kardeş Şehri Donji Vakuf ile ilişkilerin gelişmesi için birçok katkıda bulunmuştu.

Donji Vakuf Belediyesi tarafından Bosna Hersek'e daveti edilen Bursa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Alinur Aktaş'a Fahri Vatandaşlık Beratı düzenlenen törenle takdim edildi.

Düzenlenen törenle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan İnegöl belediyesi eski Başkan Yardımcısı Adil Kansu şu ifadeleri kullandı;

"Bosna Hersek. Kardeş Şehrimiz Donji Vakuf ile ilişkilerimizin gelişmesi için yapmış olduğu katkı ve güzel hizmetlerinden dolayı; Donji Vakuf Belediyesi Meclisi tarafından Önceki dönem İnegöl ve Bursa B. Şehir Belediye Bşk.nı Alinur Aktaş'a takdim edilen Fahri Vatandaşlık Beratı verilme törenine eşlik ettim. Donji Vakuf Belediye Başkanı Dostum Huso Suşiç'e ve Belediye Meclis üyelerine teşekkür ediyorum."

KENT GÜNDEMİ 16 Eylül 2024 Pazartesi, 13:17

Yorumlar

Öne Çıkanlar

Diğer Haberler

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA  GÜÇ BİRLİĞİ

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA GÜÇ BİRLİĞİ

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

BURSA BARAJLARI ALARM VERİYOR!

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

GEMLİK KAYMAKAMI KIRKLARELİ VALİSİ OLDU

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

YİNE MUSTAFA ESGİN DUYURDU!

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

TESETTÜRE GİRİNCE ÇOK KONUŞULMUŞTU!

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK!  BELEDİYEDEN YENİ KARAR

ARTIK ÜCRETLİ OLACAK! BELEDİYEDEN YENİ KARAR